Kinderboekenweek 2020

3 jun 2020 | Event

Wil jij ook je verbeelding de vrije loop laten door te lezen over spannend verhalen over ridders, alles weten over de oudheid of wil je je verplaatsen in de oorlogstijd. De Kinderboekenweek 2020 neemt je mee in de geschiedenis met het thema ‘En toen?’ Dit jaar vindt de Kinderboekenweek plaats van 30 september tot en met 11 oktober 2020.

Terug in de tijd

Tijdens de Kinderboekenweek gaan we terug in de tijd. Breng geschiedenis tot leven en ontdek werelden van vroeger. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid.

Leef mee met Vos en Haas in het oude Egypte in Vos en Haas – het land van de Nijl en voel de kou van het stijgende water in De zee kwam door de brievenbus van Selma Noort. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het te lezen in bijvoorbeeld een van deze boeken!

De Kinderboekenweek wordt georganiseerd door de CPNB, ofwel de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Deze stichting wil iedereen zoveel mogelijk laten lezen. Ook kinderen.

Meer informatie: www.kinderboekenweek.nl

 

Terug naar overzicht